Dé Passie Expeditie: Ontdek jouw ware bestemming!

Dé Passie Expeditie voor vrouwen: veerkracht na partnergeweld

Bevrijd jezelf van de gevolgen van het partnergeweld en leef een leven vol passie, vervulling en betekenis!

Ben jij een overlever van partnergeweld en verlang je naar een leven dat jouw diepste passies en verlangens vervult? Ontdek De Passie Expeditie, een online programma dat jou begeleidt op een reis van herstel, groei en bloei. Het is tijd om jouw verhaal van pijn om te zetten in een verhaal van triomf!

Dé Passie Expeditie

Een transformerende opleiding speciaal voor jou

Heb je genoeg van de nasleep van partnergeweld? Voel je je gevangen in een leven dat niet langer bij jou past? De Passie Expeditie is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij, die klaar zijn om uit te breken uit de cyclus van geweld en de controle over hun leven terug te nemen.

Wat maakt De Passie Expeditie anders? Onze aanpak is gebaseerd op een bewezen methodologie die specifiek is ontwikkeld voor overlevers van partnergeweld. We combineren deskundige begeleiding, transformerende oefeningen en een ondersteunende gemeenschap om jou te helpen jouw volle potentieel te bereiken.

Als overlever van partnergeweld begrijp ik jouw pijn en worstelingen. Ik heb zelf de moed gevonden om mijn leven te transformeren en nu is het mijn missie om jou te begeleiden op dezelfde reis van herstel en transformatie. Ik ben er voor jou, elke stap van de weg.

Na het volgen van De Passie Expeditie zul je:

 • Dieper zelfbewustzijn bereiken en de impact van jouw negatieve gedachten, ten gevolge van partnergeweld, op jouw leven begrijpen.
 • Zelfzorg en empowerment integreren in jouw dagelijks leven.
 • Jouw passies en betekenis herontdekken en vertalen naar concrete acties.
 • Doelgerichte stappen zetten om jouw dromen te verwezenlijken en succes te bereiken.
 • Leven naar jouw volle potentieel en een leven creëren dat in lijn is met jouw ware essentie.

Als deelnemer aan De Passie Expeditie ontvang je bonussen en extra’s zoals:

 • Een fysiek werkboek dat je helpt om jouw inzichten en oefeningen op te schrijven en je voortgang bij te houden.
 • Toegang tot een exclusieve online community waar je kunt verbinden met gelijkgestemde vrouwen, ervaringen kunt delen en elkaar kunt ondersteunen.
Dé Passie Expeditie

Partnergeweld verwerken is een moedig traject dat je niet alleen hoeft af te leggen. In het beste geval heb je familie of vrienden waar je terecht kan voor wat afleiding of medeleven, maar diepere ondersteuning door een coach kan het proces zeker ten goede komen. Hulp vinden en je laten bijstaan bij het vinden van nieuwe doelen, passies om zo te leven naar je volle potentieel is een eerste grote stap in de goede richting, namelijk die van het opbouwen van een kwaliteitsvol leven waar je voldoening en vreugde uit haalt na partnergeweld. Schuld, schaamte en een negatief zelfbeeld weerhouden ons om (juiste) hulp te zoeken waardoor we veel te lang in een leven blijven hangen dat niet kwaliteitsvol is en waaruit we geen voldoening halen. We leven niet meer met passie, we leven niet meer naar ons volle potentieel waardoor we terecht komen in een vicieuze cirkel en deze wil ik graag met jou doorbreken.

In de Academy ga je terug naar de essentie en werk je in eerste instantie rond bewustwording en verantwoordelijkheid voor je gedachten en het hier en nu. Vervolgens krijg je tools aangereikt om een realistisch zelfbeeld te ontwikkelen. Daarna leer je jezelf waarderen voor wie je bent en leer je over de kracht van zelfzorg. Dit alles leidt je tot het identificeren en formuleren wat je nog graag uit het leven wil halen, je kijkt naar je toekomst. Je krijgt ook nog tools om je leerdoelen te specifiëren en om te zetten in doelgerichte actiepunten om zo jouw passies en doelen te beleven en bereiken. Als bonus geef ik je inzicht in de wereld van assertiviteit. Kortom: je leert leven naar je volle potentieel, je leeft opnieuw met passie!

Dé Passie Expeditie

 

Door na te denken over en te werken rond deze fundamentele stappen transformeer je naar een cirkel van groeien en leef je weer naar je volle potentieel. Zo kan je de andere gevolgen van partnergeweld efficiënter gaan aanpakken en eigen, realistische doelen formuleren én realiseren en opnieuw met passie leven. Wanneer je leeft vanuit deze energie, zal jouw hoogste potentieel moeiteloos door je heen stromen. Op dat moment volg je jouw passie en vind je ware vreugde. Je voelt je oneindig en vrij van beperkingen wanneer je leeft in jouw hoogste potentieel mét passie. Een echte Passie Expeditie als het ware! 

Ben jij een sterke, veerkrachtige vrouw die vastbesloten is om haar ervaring met partnergeweld achter zich te laten en haar toekomst vol potentieel te omarmen? Dan heet ik jou welkom bij De Passie Expeditie, een transformerend online programma dat jou begeleidt op een reis van zelfontdekking, groei en empowerment. Het is tijd om jouw verhaal opnieuw te schrijven en jouw dromen waar te maken!

Schrijf je vandaag nog in voor De Passie Expeditie en ontdek jouw ware bestemming!

Lees onderaan de pagina wat je allemaal krijgt in de Academy!

Ervaren jij of je kinderen nog steeds geweld? Klik hier voor meer informatie. 

Dé Passie Expeditie SOLO

Kan in 1/3 termijnen worden betaald

€ 550

 • Alles meteen beschikbaar om erin te vliegen
 • Onbeperkt toegang tot alle online modules
 • Perfect wanneer je alles zelf wil doen, zonder begeleiding op jouw tempo
 • Indien gewenst: verbinding met andere vrouwen die overwinnaar zijn van partnergeweld in een besloten online community
 • Werkboek waarmee je meteen aan de slag kan (pdf)

excl. btw

 

 

 

Dé Passie Expeditie PLUS

Kan in 1/3/6 termijnen worden betaald

€ 888

 • Alles meteen beschikbaar om erin te vliegen
 • Onbeperkt toegang tot alle online modules
 • Perfect wanneer je next level wil gaan met persoonlijke begeleiding 
 • Indien gewenst: verbinding met andere vrouwen die overwinnaar zijn van partnergeweld in een besloten online community
 • Werkboek waarmee je meteen aan de slag kan (pdf)
 • 4 individuele coaching sessies van 1 uur die je gedurende vier maand vrij kan inplannen
 • 10% korting op het VIP vervolgtraject: Denk en Groei met Passie

excl. btw

Mis deze kans niet, neem eindelijk je leven terug in eigen handen en leef naar je volle potentieel!

Elke module wordt aangeboden in een toegankelijke en interactieve online omgeving. Deelnemers hebben toegang tot videolessen, werkbladen, oefeningen en een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen. Het programma is ontworpen om stap voor stap te begeleiden bij het herstellen van veerkracht, het ontdekken van passies en het bereiken van persoonlijk succes na partnergeweld. 

Klaar om deel te nemen aan Dé Passie Expeditie voor vrouwen? Meld je vandaag nog aan en begin jouw reis naar veerkracht, passie en betekenisvolle groei! 

Kies voor SOLO als je graag alles zelf wil doen op jouw tempo, kies voor PLUS als je next level wil gaan met persoonlijke begeleiding!

Wat is coaching

Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is om je een positief veranderingsproces te laten doormaken. Als coach help ik je om je proces van herstel na partnergeweld efficiënt en doelgericht aan te pakken. Het is een resultaatsgericht proces waarbij ik de antwoorden en beweging vanuit jezelf laat komen. Als coach behandel ik geen psychische aandoeningen. Hiervoor kan je terecht bij een erkend psycholoog of therapeut. Elke dag werk ik aan het verder uitbouwen van een kwaliteitsvol netwerk aan hulpverleners waaronder psychologen, therapeuten, coaches, organisaties, enz.

 

Heb je hulp nodig en vind je niet de juiste hulpverlener? Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

 

Ben je werkzaam als professional m.b.t. intrafamiliaal geweld en wil je graag connecteren? Neem even contact op, dan kunnen we alvast eens kennismaken. 

made with ♥ by okappi.be