Loopbaanbegeleiding: Vind Jouw Ware Roeping en Passie

Welkom bij mijn unieke aanbod voor loopbaanbegeleiding, waarin we samen op zoek gaan naar de sleutels tot jouw professionele vervulling. Mijn naam is Ellen Eeckelaert, en ik ben gepassioneerd om jou te helpen de weg naar een bevredigende en betekenisvolle loopbaan te ontdekken.

Waarom Kiezen voor Loopbaanbegeleiding?

Heb je het gevoel dat je vastzit in je huidige baan? Mis je de opwinding en motivatie die je ooit had? Als loopbaancoach begrijp ik dat de weg naar een vervullende carrière soms vol obstakels kan zijn. Mijn missie is om jou te begeleiden bij het vinden van je ware passie en richting, zodat je weer kunt floreren in je professionele leven.

Mijn Aanpak: Jouw Weg naar Succes

Met een holistische benadering en een schat aan kennis begeleid ik je op jouw persoonlijke reis naar zelfontdekking en groei. Of je nu op zoek bent naar loopbaanbegeleiding om je huidige carrièrepad te herzien, te veranderen of te optimaliseren, ik sta voor je klaar.

Loopbaancheques en Meer

Goed nieuws! Je kunt gebruikmaken van loopbaancheques, een door de overheid gesubsidieerd programma dat loopbaanbegeleiding betaalbaar maakt. Je vindt alle voorwaarden op de website van VDAB. Twijfel je of je in aanmerking komt? Plan gerust een gratis kennismakingsgesprek in, waarin we jouw mogelijkheden bespreken. Als je in aanmerking komt, kun je met loopbaancheques zeven uur begeleiding krijgen voor slechts 2 x €40. Dit is een uitzonderlijke kans, aangezien de normale waarde €169 per uur bedraagt. Heb je geen recht op loopbaancheques? Geen enkel probleem ook jij kan hier terecht! In het gratis kennismakingsgesprek krijg je ook hier meer informatie over!

Samenwerking met Triangel vzw

Ik werk nauw samen met het erkende loopbaancentrum Triangel vzw. Dit partnerschap verrijkt mijn aanbod en stelt me in staat om je nog beter te ondersteunen in je loopbaantraject. Samen zorgen we ervoor dat jouw zoektocht naar passie en richting volledig wordt ondersteund.

Jouw Eerste Stap naar Verandering

Klaar om je professionele leven nieuw leven in te blazen? Laten we samen jouw pad naar succes in gang zetten. Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe loopbaanbegeleiding jou kan helpen jouw ware potentieel te realiseren.

made with ♥ by okappi.be