De Passie Expeditie: Jouw Gids naar Vervulling en Passie

Stap binnen in de wereld van “De Passie Expeditie”, dé online cursus die je meeneemt op een reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Mijn naam is Ellen Eeckelaert, en ik ben hier om je te begeleiden op een avontuurlijke zoektocht naar het (her)ontdekken van je passies en het omarmen van een leven vol betekenis en passie.

Over De Passie Expeditie

Deze cursus is als een kaart die je naar de kern van jezelf leidt. We beginnen met het cultiveren van bewustwording en verantwoordelijkheid voor je gedachten en richten ons vervolgens op het creëren van een realistisch zelfbeeld. In “De Passie Expeditie” ontdekken we wie je werkelijk bent, wat je kunt, wat je écht wilt en hoe je daar kunt komen. Het belang van een sterk ondersteunend netwerk wordt benadrukt en je leert de kracht inzien van jezelf waarderen voor wie je bent en het zorgen voor jezelf.

Naar een Toekomst vol Vervulling

De kracht van “De Passie Expeditie” ligt in het feit dat het niet alleen een reis van zelfontdekking is, maar ook een reis van actie en prestatie. We laten je zien hoe je specifieke doelen kunt identificeren en formuleren en deze kunt omzetten in concrete stappen. Als extra bonus bied ik je inzicht in de wereld van assertiviteit, dit helpt je om met vertrouwen te communiceren en je eigen grenzen te stellen.

Ondersteuning en Samenwerking

Met “De Passie Expeditie” krijg je niet alleen toegang tot een waardevolle cursusinhoud, maar ook tot een online community van gelijkgestemde individuen via ons leerplatform. Bovendien heb je het recht om gedurende zes maanden vier optionele coaching gesprekken in te plannen, waarin ik je persoonlijk begeleid op je reis naar groei en vervulling.

Samen Sterker: Loopbaanbegeleidingstraject

Wil je je persoonlijke ontwikkeling verbinden met je professionele pad? Ontdek dan ook mijn loopbaanbegeleidingstraject. Hier help ik je om niet alleen je innerlijke passies te vinden, maar ook om ze te integreren in je professionele leven. Je hebt de mogelijkheid om zowel “De Passie Expeditie” als loopbaanbegeleiding te ervaren en te combineren voor een holistische benadering van groei en vervulling.

Ontdek Je Passies en Meer

De eerste stap naar verandering begint met jou. Sluit je aan bij “De Passie Expeditie” en begin aan je reis naar een leven vol passie en opwinding. Schrijf je nu in en neem de controle over je toekomst!

€888

Dé Passie Expeditie

€888 – Kan in 1/3/6 termijnen worden betaald

Alles meteen beschikbaar om erin te vliegen

Onbeperkt toegang tot alle online modules

Perfect wanneer je next level wil gaan met persoonlijke begeleiding 

Indien gewenst: verbinding met andere vrouwen die overwinnaar zijn van partnergeweld in een besloten online community

Werkboek waarmee je meteen aan de slag kan (pdf)

4 individuele coaching sessies van 1 uur die je gedurende vier maand vrij kan inplannen

10% korting op het VIP vervolgtraject: Denk en Groei met Passie

excl. btw

made with ♥ by okappi.be