Kom je graag wat meer te weten over mij als passie- en loopbaancoach? Dan ben je op de ideale pagina.

About me

Passie- en loopbaancoach Ellen Eeckelaert

Hi! Ik ben Ellen Eeckelaert, criminoloog, gecertificeerd life- en loopbaancoach, in opleiding tot master systemisch coachen en bemiddelaar in familiale zaken. Wat mijn coaching betreft focus ik vooral op het terugvinden van passie in je gezin, vrije tijd, loopbaan en noem maar op!

Mijn verhaal. Opgegroeid in een ontzettend liefdevol gezin, getrouwd met de liefde van mijn leven, mama van een prachtige dochter en buitengewoon nieuwsgierig naar alles wat nog gaat komen.

Faalangst, een laag zelfbeeld en stress domineerden jarenlang mijn leven. In mijn tienerjaren sijpelde het binnen en werd ik heel gevoelig voor de mening van anderen en voor de druk die de maatschappij ons oplegt. Ook tijdens mijn studies bleef de prestatiedruk ongenadig woekeren. Het gevoel dat ik niet goed genoeg was en dat ik me steeds opnieuw moest bewijzen, bleef.

Een toxische en gewelddadige relatie zorgde er uiteindelijk voor dat ik crashte. Het gevolg na deze relatie met partnergeweld? Een uiterst negatief zelfbeeld, ik herkende mezelf niet meer en was mezelf volledig kwijt en dit voor bijna vijf slopende jaren lang. Een moeizame zoektocht naar de juiste hulpverlening, schuld, schaamte, spijsverteringsproblemen, geen doelen/ passies meer, energieverlies, huidproblemen, slaapstoornissen, neerslachtigheid, burn-out, financiële problemen, lichamelijke klachten, jobhoppen en het moeten sluiten van mijn eerste zelfstandige zaak… waren het resultaat. Ik zat in een vicieuze cirkel en raakte er niet uit.

 

So I did what I had to do. Eerst het doorbreken van de vicieuze cirkel dat in stand werd gehouden door mijn negatief zelfbeeld, uitzichtloosheid en het niet hebben van doelen en passies. Dan kei hard werken aan een cirkel van groeien. Ik ben beginnen investeren in mezelf en mijn gezondheid en ik ben me gaan verdiepen en bijscholen in de wereld van coaching, de gevolgen van partnergeweld/trauma/tegenslag, zelfzorg, zelfontwikkeling, familiedynamieken, de rol in het gezin, de rol op het werk en de kracht van een goede/verkeerde loopbaan, menselijke relaties enz. And it never stops, ook nu school ik me nog bij om steeds up-to-date te blijven.

Met vallen en opstaan, overwon ik. En nu wil ik, als passie- en loopbaancoach met expertise in het terugvinden van je passie en opwinding in het leven na tegenslag, zoveel mogelijk mensen motiveren om het leven te beginnen leiden dat ze echt willen en dit op een eenvoudige en rustige manier want hier draait alles om inspireren, zelfliefde, authenticiteit en vertrouwen. Niets moet, alles mag en op `t gemakske hé!

Wil je graag je eigen leven weer in handen nemen? Neem dan een kijkje op de website en kijk welk traject het beste bij je past. 

Wil je graag even kennis maken via een vrijblijvend gratis intakegesprek of heb je vragen/opmerkingen? Aarzel dan niet en neem zeker contact op via onderstaande link. 

 

(Lopende) Opleidingen:

Master Criminologie (K.U. Leuven)

  • Bachelorproef: ‘The process of defining standards of restorative justice‘ 
  • Master Thesis: ‘Een houndingsonderzoek naar het gebruik van Elektronisch Toezicht in het kader van Partnergeweld

Herstelrechtelijk denken en herstelbemiddeling in de praktijk (K.U. Leuven – Facultatief praktijkcollege)

Gecertificeerd Life Coach, Systeemcoach 

Gecertificeerd loopbaancoach

Mastertraining statement analyse en non-verbale communicatie

Master in Systemic Constellations einde juni ’24

Postgraduaat bemiddelaar in familiale zaken einde juni ’24 (Thomas More Hogeschool)

Continue bijscholing en verdiepende opleidingen.

made with ♥ by okappi.be